Испланирајте го Вашето патување во Битола

Најдете ги неопходните информации кои Ви помагаат да го изберете најлесниот начин да ја посетите Битола.

Транскоп Битола

Приградска автобуска станица – Битола

Од приградската автобуска станица во Битола поаѓаат автобуси кои сообраќаат на регионалните линии. Истата е во сопственост на фирмата “Патнички ...
Read More
Transkop Bitola

Меѓуградска автобуска станица – Битола

Меѓуградската автобуска станица во Битола е во сопственост на фирмата “Патнички сообраќај – ТРАНСКОП“, АД – Битола и од истата ...
Read More

Железничка станица – Битола

Првата железничко – патна врска на Битола е изградена во 1894 год. со правец Битола – Солун. Подоцна за воените ...
Read More
Avtobusko stojaliste

Возен ред – Општински линиски превоз Битола

ИЗБЕРЕТЕ АВТОБУСКО СТОЈАЛИШТЕ БР. 16 „ВЕРО 2“ (до Ремо 3)БР. 48 „РУЖА ДЕЛЧЕВА“БР. 18 „БОЛНИЦА“БР. 20 „БАКТЕРИОЛОШКА“БР. 22 „КАСАРНА“БР. 25 ...
Read More