Растојание од Битола до некои Европски дестинации

bitola on map
Викторија соби Битола

Растојание од Битола до некои Европски дестинации:

  • Скопје- 168 km
  • Охрид – 69 km
  • Анкара (Турција) – 1,347 km
  • Атина (Грција) – 574 km
  • Белград (Србија)  – 572 km
  • Истанбул (Турција) – 900 km
  • Приштина (Косово) – 254 km
  • Софија (Бугарија) – 352 km
  • Солун (Грција) – 217 km
  • Тирана (Албанија) – 214 km
Рекламирање
Previous articleЗбратимени градови на Битола
Next articleBitola Weather forecast (Временска прогноза за Битола)