Широк Сокак Битола – 360* виртуелна прошетка

HomeВиртуелна прошеткаШирок Сокак Битола - 360* виртуелна прошетка

„Прошетајте“ по најпознатата улица во Македонија преку виртуелните 360* панорами.

 

 

Св. Ѓорѓи село Цапари

Црквата Св.Ѓорѓи во село Цапари е голема трикорабна црква изградена во 1888 година. Брзо по нејзината изградба таа е осликана од браќата Радеви од...

Улица Широк Сокак (пред Стопанска банка) – некогаш и денес

0
Дел од улицата Широк Сокак (пред Стопанска Банка Скопје) фотографирано за време на Првата светска војна, споредено со истата локација во 2017. Почекајте да се...