Шопинг во Битола – Шопинг центри и пазари во Битола

Jumbo Vero Bitola

Џамбо – Веро – Шопинг центар – Широк Сокак

Џамбо – Веро – Шопинг центар – Широк Сокак Адреса: ...
Read More
nov pazar bitola

Нов Пазар – Нова Битола

Нов Пазар – Нова Битола Адреса: ул. Васко Карангелевски (Нова ...
Read More
keops bitola

Кеопс трговски центар – Нова Битола

Кеопс трговски центар – Нова Битола Адреса: ул.Васко Карангелевски (Нова ...
Read More
bezisten bitola 01

Безистен – покриен пазар

Безистен – покриен пазар – шопинг локација во Битола Адреса: ...
Read More
javor bitola

Јавор трговски центар – Стара чаршија Битола

Јавор трговски центар – Стара чаршија Битола Адреса: ул. Филип ...
Read More
Bitola old bazaar 02

Стара чаршија Битола

Стара чаршија Битола Вид на продавници: Кафулиња, Ресторани, Туристички агенции, ...
Read More

Тинекс Битола 1 (Ат пазар)

Тинекс Битола 1 (Ат пазар) Адреса: Прилепска, бр.5, Битола Телефон: ...
Read More

Тинекс Битола 2 (во близина на клиничка болница)

Адреса: Асном, бб, Битола Телефон: 047/254-709 Работно време: Зимско  08:00-21:30       ...
Read More
Jumbo Vero Bitola, Macedonia

Џамбо Веро Шопинг центар – Нова Битола

Џамбо Веро Шопинг центарот во Нова Битола е отворен на ...
Read More
Close Menu