Скипи – Битола – Агенција за недвижнини

Home Агенции за недвижнини Скипи - Битола - Агенција за недвижнини

Скипи – Битола – Агенција за недвижнини

  • Адреса: Климент Охридски 4/1, 7000, Битола
  • Тел: +389 47 550425
  • моб: +389 71 626722

Црква Св. Наум

0
Адреса: Христо Христов 15, 7000 Битола Црквата Св. Наум е метох на манастирот Св.Наум, односно приватен станбен објект поклонет на манастирот околу 1931 година. Претставува значајно...