Стела Ас – Битола – Агенција за недвижнини

HomeАгенции за недвижниниСтела Ас - Битола - Агенција за недвижнини

Стела Ас – Битола – Агенција за недвижнини

  • Адреса : ул. 1, бр 18, 7000, Битола
  • Тел: +389 47 240813
  • Моб: +389 71 520311

Село Дихово – одлична дестинација за одмор и релаксација

Dihovo village is located under the slopes of Baba Mountain in the Municipality of Bitola, 7 km away from Bitola city center. The river Dragor passes through the village, which is one of the main destinations of Bitola population during the hot summer days.

Хераклеа Линкестис – Археолошки локалитет

0
Хераклеа Линкестис е еден од позначајните антички градови во Македонија. Градот егзистирал повеќе од еден милениум. Формиран е во средината на IV век п.н.е....