Стрелец – Битола – Агенција за недвижнини

HomeАгенции за недвижниниСтрелец - Битола - Агенција за недвижнини

Стрелец – Битола – Агенција за недвижнини

  • Адреса: Климент Охридски 25, 7000, Битола
  • Тел: +389 47 222940
  • Факс: +389 47 232004

Копанки – Ски центар – Пелистер национален парк + Камера во живо

Ски центарот ,,Копанки“ е сместен во раскошот на прекрасна моликова шума во Националниот парк Пелистер во југозападниот дел од Република Македонија на 1420-1900 метри...