Света Троица – Руска црква

Holy Trinity - Russian Church (Света Троица - Руска црква)
Викторија соби Битола

Света Троица – Руска црква

Адреса: Никола Тесла бб 7000, Битола

Holy Trinity - Russian Church (Света Троица - Руска црква)

Рекламирање
Previous articleБитола за време на Првата светска војна – фото галерија
Next articleСв. Ѓорѓи село Олевени