Битолчанецот – најголем дембел во царштината – анегдоти од Битола

Некој цар сакал да дознај кој е најголем дембел во царштината па наредил да ги пронајдат и да ги донесат во престолнината. Се пуштиле гавази, прибираат и носат еден по еден.

Коментарите се исклучени на Битолчанецот – најголем дембел во царштината – анегдоти од Битола
Read more about the article Битолчанецот – најголем дембел во царштината – анегдоти од Битола
Дембел Чаршија Битола - фотографирано помеѓу 1911-1914

End of content

No more pages to load