Св. Ана – манастир во близина на село Маловишта

Манастирот Св. Ана се наоѓа на околу половина час пешачење југозападно од село Маловиште, на 1400 м.н.в во густата букова шума на Националниот парк Пелистер.

Коментарите се исклучени на Св. Ана – манастир во близина на село Маловишта

End of content

No more pages to load