Home Tags Планинарски патеки

Tag: Планинарски патеки

Национален парк Пелистер – пешачки и планинарски патеки

0
Националниот парк Пелистер има неколку обележани планинарски патеки кои Ви овозможуваат атрактивни и авантуристички доживувања за пешачење и планинарење. Со задоволство Ви ги презентираме пешачките...