Комуналец – јавно комунално претпријатие

Јавното комунално претпријатие “Комуналец“ е основано како Установа за комунална хигиена од Собранието на Општината Битола за вршење на комунални дејности на подрачјето на Општината Битола со решение бр. 331/66 од 17.01.1966 год. во Окружниот суд во Битола.

Коментарите се исклучени на Комуналец – јавно комунално претпријатие

End of content

No more pages to load