Home Tags Хостели во Битола

Tag: Хостели во Битола

Доместика хостел Битола

0
Хостел Доместика Битола, се наоѓа во близина на градскиот парк и Факултетот за технички науки Битола, на 200 метри од автобуската станица. Лоциран веднаш до...

Goldy Хостел Битола

0
Голди хостелот се наоѓа на улица Славко Лумбарко 15, 7000 Битола. Хостелот е сместен на мирна локација во историско и централно подрачје на Битола,...