Хотел Епинал Битола

Хотел Епинал е централно лоциран во Битола, наспроти Центарот за култура и само на 15 километри од грчката граница. Хотелот поседува сопствено казино, сауна, фитнес, затворен базен, бесплатно Wi-Fi и паркинг.

Коментарите се исклучени на Хотел Епинал Битола

End of content

No more pages to load