Home Tags Вили во Битола и околината

Tag: Вили во Битола и околината

Villa Diamond Битола

0
Villa Diamond се наоѓа во центарот на Битола, во близина на црквата Свети Димитриј. Вилата на своите посетители им нуди комфорни соби, ресторан, слободен...

Вила Дихово

0
Сместена со село Дихово, релаксирачко село во подножјето на планината Пелистер, Вила Дихово е пријателска, семејна куќа која служи домашна традиционална храна и пијалоци...