Тинекс Битола 1 (Ат пазар)

HomeШопинг во БитолаТинекс Битола 1 (Ат пазар)

Тинекс Битола 1 (Ат пазар)

  • Адреса: Прилепска, бр.5, Битола
  • Телефон: 047/235-452

Работно време:

  • Зимско 08:00-21:30       Летно 08:00-22:00
  • Недела 08:00-20:00       Недела 08:00-20:00
  • Празник 08:00-22:00

- Advertisment -

Широк Сокак (пред Офицерски) – некогаш и денес

0
Дел од улицата Широк Сокак (пред Офицерски) на фотографија од почетокот на 20 век, споредено со истата локација во 2017. Почекајте да се појави фотографијата...
Sv Naum Bitola

Црква Св. Наум