Тинекс Битола 2 (во близина на клиничка болница)

Home Шопинг во Битола Тинекс Битола 2 (во близина на клиничка болница)
  • Адреса: Асном, бб, Битола
  • Телефон: 047/254-709

Работно време:

  • Зимско  08:00-21:30       Летно   08:00-22:00
  • Недела 08:00-20:00       Недела 08:00-20:00
  • Празник 08:00-22:00

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com