Турски конзулат во Битола

Home Конзулати во Битола Турски конзулат во Битола

Почесен конзулат на Република Турција во Битола

  • Датум на отворање: 10.06.1998
  • Адреса: Кирил и Методиј бр.1, 7000 Битола
  • Телефон: +389 47 222 693
  • Конзул: Омер Сулејман

 

Save

Спомен музеј на Стив Наумов

0
Родната куќа на народниот херој Стеван Наумов Стив се наоѓа на ул. “Пецо Божиновски” бр.11 Битола. Во првите активности на Народниот музеј Битола, поточно на...
Sv Pantelejmon Bitola

Св. Пантелејмон

Sv. Zlata Meglenska Bitola Macedonia

Св. Злата Мегленска