Унгарски конзулат во Битола

Home Конзулати во Битола Унгарски конзулат во Битола

Почесен конзулат на Унгарија во Битола

  • Дата на отварање: 18.10.2012
  • Адреса: Широк Сокак бр.91, 7000 Битола
  • Тел: +389 47 207-700

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com