Viktorija Rooms Bitola

Viktorija Rooms Ви нуди врвна услуга по најповолни цени. Сместени сме во строгиот центар на Битола, што им овозможува на нашите гости лесен пристап до сите поважни локации во градот.
Сите соби се опремени со:

  • телевизор
  • клима
  • мини бар
  • фрижидер
  • капатило
  • безжичен интернет.

Ексклузивна локација, во строгиот центар на градот на плоштад Магнолија, наспроти Магазата до најпознатата улица во Битола Широк Сокак!

Сместени сме во куќа изградена во почетокот на XX век во стилот на старата Битолска архитектура.

Објектот е комплетно реновиран во 2010 г, со што им се овозмоѓува удобен и безгрижен престој на нашите гости, независно од тоа дали се работи за фамилијарен одмор или пак бизнис патување.

Контакт:

Booking.com

Ротинско езеро – село Ротино

Ротинско езеро е всушност вештачка акумулација на Ротинска Река, југо-западно од село Ротино.

Успение на Пресвета Богородица – Ѓавато

0
Црквата Успение на Пресвета Богородица е сместена во атарот на село Ѓавато на превојот Дервен (1168 м.н.в) на патниот правец Битола - Ресен (22...
Dragosh Bitola Macedonia 01

Св. Варвара село Драгош