Виртуелна прошетка

Виртуелна прошетка – интеракктивни 360 степени панорами од Битола и околината

Shirok Sokak Bitola - virtual tour

Широк Сокак Битола – 360* виртуелна прошетка

„Прошетајте“ по најпознатата улица во Македонија преку виртуелните 360* панорами ...

Фонтана – музеј Битола – 360* панорама

Фонтана - музеј Битола - 360* панорама ...
ataturk_th

Спомен соба на Мустафа Кемал Ататурк

Спомен собата посветена на Мустафа Кемал Ататурк е дел од НУ Завод и музеј Битола. Адреса: Климент Охридски 18, 7000 ...