Bratin Dol – artificial accumulation

Вештачката акумулација Братин Дол се наоѓа веднаш до мото стазата и е една од омилените попатни станици на велосипедистите и планинарите кои рекреираат на овој дел од Општина Битола.

Comments Off on Bratin Dol – artificial accumulation

End of content

No more pages to load