Home Tags Capari

Tag: Capari

“The Real Pool” on Caparska River – Capari village

0
Цапари е планинско село оддалечено 15 км од Битола, на падините на Баба Планина на надморска висина од 1.010 метри. Цапарски или Вистински вир е сместен во горниот дел од селото и до негова близина води тесен асфалтен пат, по што се продолжува пеш околу 200 м.

St. Petka Monastery in village Capari, Bitola Municipality

0
The monastery complex St. Petka near village of Capari is one of the locations you can’t miss during your visit to Bitola. This monastery is one of the favorite locations for the citizens of Bitola during the hot summer days.

Capari village – Municipality of Bitola

0
Capari is a mountain village in the Municipality of Bitola, located on the slopes of Baba Mountain at an altitude of 1.010 meters, 15...