ОУ “Коле Канински”

ОУ “Коле Канински” Битола

  • Година на основање: 1964
  • Адреса: “Бранко Радичевиќ” бб
  • Телефон: 047 239 490
  • Наставен јазик македонски

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме внесете коментар!
Ве молиме внесете име