ОУ “Тодор Ангелевски”

Home Образование Основни училишта ОУ “Тодор Ангелевски”

ОУ “Тодор Ангелевски”

  • Година на основање: 1986
  • Адреса: “Илинденска” 82
  • Телефон: 047 221 023
  • Наставен јазик македонски

- Advertisment -

Бесим Пашина џамија – 1916 година – на оваа локација денес...

Стара фотографија - Бесим Пашина џамија на разгледница од 1916 година - за време на Првата светска војна. На ова место денес се наоѓа...