MERIDA MATTS TFS TEAM – Изнајмување на велосипеди во Битола

HomeШто да се прави во БитолаИзнајми велосипедMERIDA MATTS TFS TEAM - Изнајмување на велосипеди во Битола

Веб порталот Bitola.info во соработка со специјализираната компанија за велосипеди „Фикамаго“ Ви овозможува изнајмување на најразлични видови на велосипеди во зависност од Вашите потреби.

 • Локација – Битола
 • Најкраток период на изнајмување – еден ден
 • Цена – во зависност од видот на велосипед и периодот на тој се изнајмува
 • Можност за транспорт на велосипеди и групи до различни локации
 • Изнајмување со валидна ЛК или пасош и договор за изнајмување.

Спецификации

 • RAM: 18’’ ALLUMUNIUM
 • FORK: SR SUNTOUR SRX CM

 • GEARS : SHIMANO SLX 27 SPEED
 • WHEELS: DOUBLE WALL ALEXRIMS 26 x 2.1
 • BRAKES: HYDRAULIC TEKTRO DRACO

Услови за изнајмување

Услови и начин за изнајмување на велосипед

 • Внимателно прочитајте го начинот на кој што можете да изнајмите велосипед, условите, правата и обврските.
 • Доколку веќе знаете каков велосипед Ви треба, можите да одберите од велосипедите прикажани на веб страната.
 • Во спротивно, пополнете ја контакт формата и ние ќе Ви помогниме при изборот.

Како да изнајмите велосипед:

 1. Пополнете ја контакт формата под велосипедот за кој сте заинтересирани и кликнете испрати.
 2. Во најкраток можен рок ќе Ве известиме дали бараниот велосипед е слободен во посакуваниот термин и ќе Ве известиме за начинот на подигање / достава
 3. При изнајмување неопходно е да поседувате валиден документ (пасош или лична карта) и да при подигање на велосипедот да потпишите договор за изнајмување.
 4. Со секој изнајмен веосипед следува заштитна кацига и синџир за заклучување

Услови:

 • Вие сте одговорни за изнајмениот велосипед.
 • Велосипедот секогаш треба да биде сместен на сигурно место и заклучен.
 • Доколку го паркирате велосипедот само на 1 минута – заклучете го!
 • Доколку Вашиот велосипед е украден, морате да ја платите сумата пропишана во договорот за изнајмување.
 • Велосипедите се погодни за возење единствено на едно лице.
 • Доколку го вратите велосипедот со посериозни оштетувања, тогаш вие сте одговорни за истите и соодветните поправки
 • Сите велосипеди имаат добри гуми и доколку на некој велосипед се скине гума, тоа е на Ваш ризик и трошок.
 • Вие самите сте одговорни за Вашата безбедност. Велосипедите кои се издаваат се во техничка исправност за планираната намена и за секоја евентуална повреда на лицето кое го изнајмува велосипедот, одговорно е самото тоа лице.
 • Плаќањето може да се направи во готово или со кредитна картичка.

Повеќе информации за изнајмување на велосипед:

Фикамаго

 • Адреса: Карпош комплекс А лок 3, 7000 Битола
 • Тел: +389 47 232 103 / +389 70 312 146

Врв Пирамида 1656 м – планинарски марш – 07.05.2017 – фото галерија

Смилево 2017 - Традиционален планинарски марш - 07.05.2017 по повод „Денот на безбедноста на Република Македонија“ - 7 Мај Организиратор на маршот: ПСПК „7-ми Мај„...

Св. Димитриј село Брусник

0

St. Dimitrij (St. Demetrius, Св. Димитриј) church is built on the high hill above the village Brusnik. Built in the middle of 19th century, this church suffered greatly during the First World War.