SLOOPE BTX 4.5 – Изнајмување на велосипеди во Битола

02 sloope

Веб порталот Bitola.info во соработка со специјализираната компанија за велосипеди „Фикамаго“ Ви овозможува изнајмување на најразлични видови на велосипеди во зависност од Вашите потреби.

 • Локација – Битола
 • Најкраток период на изнајмување – еден ден
 • Цена – во зависност од видот на велосипед и периодот на тој се изнајмува
 • Можност за транспорт на велосипеди и групи до различни локации
 • Изнајмување со валидна ЛК или пасош и договор за изнајмување.


Спецификации

 • RAM: 21 “ ALUMINIUM

 • FORK: SR SUNTOUR CT 05 27.5’
 • GEARS : SHIMANO DEORE 27 SPEED
 • WHEELS: DOUBLE WALL 27.5
 • BRAKES: HYDRAULIC TEKTRO HDC 300

Услови за изнајмување

Услови и начин за изнајмување на велосипед

 • Внимателно прочитајте го начинот на кој што можете да изнајмите велосипед, условите, правата и обврските.
 • Доколку веќе знаете каков велосипед Ви треба, можите да одберите од велосипедите прикажани на веб страната.
 • Во спротивно, пополнете ја контакт формата и ние ќе Ви помогниме при изборот.

Како да изнајмите велосипед:

 1. Пополнете ја контакт формата под велосипедот за кој сте заинтересирани и кликнете испрати.
 2. Во најкраток можен рок ќе Ве известиме дали бараниот велосипед е слободен во посакуваниот термин и ќе Ве известиме за начинот на подигање / достава
 3. При изнајмување неопходно е да поседувате валиден документ (пасош или лична карта) и да при подигање на велосипедот да потпишите договор за изнајмување.
 4. Со секој изнајмен веосипед следува заштитна кацига и синџир за заклучување

Услови:

 • Вие сте одговорни за изнајмениот велосипед.
 • Велосипедот секогаш треба да биде сместен на сигурно место и заклучен.
 • Доколку го паркирате велосипедот само на 1 минута – заклучете го!
 • Доколку Вашиот велосипед е украден, морате да ја платите сумата пропишана во договорот за изнајмување.
 • Велосипедите се погодни за возење единствено на едно лице.
 • Доколку го вратите велосипедот со посериозни оштетувања, тогаш вие сте одговорни за истите и соодветните поправки
 • Сите велосипеди имаат добри гуми и доколку на некој велосипед се скине гума, тоа е на Ваш ризик и трошок.
 • Вие самите сте одговорни за Вашата безбедност. Велосипедите кои се издаваат се во техничка исправност за планираната намена и за секоја евентуална повреда на лицето кое го изнајмува велосипедот, одговорно е самото тоа лице.
 • Плаќањето може да се направи во готово или со кредитна картичка.

Проверете достапност и резервирајте го Вашиот велосипед!

 • Внимателно прочитајте ги условите на изнајмување.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме внесете коментар!
Ве молиме внесете име