СОУ Гимназија “Јосип Броз – Тито”

Home Образование Средни училишта СОУ Гимназија "Јосип Броз – Тито"
  • Година на основање: 1945
  • Адреса: Бул. 1-ви мај 51
  • Телефон: 047 224 316 / 047 238-016

СОУ Гимназија “Јосип Броз Тито“

– општествено- хуманистичко подрачје
– природно- математичко подрачје
– јазично- уметничко

  • специјална јазична паралелка со експериментална настава за изучување на германскиот јазик

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com