Детска градинка – ЈОУДГ “Мајски цвет“

Home Образование Детски градинки Детска градинка - ЈОУДГ “Мајски цвет“

Детска градинка – ЈОУДГ “Мајски цвет“

  • ул. Ј.Н.А бб
  • тел. 047/ 251-108

Во склоп на ЈОУДГ “Мајски цвет“ работат 6 детски градинки:

  • Мајски цвет,
  • Коца Василева,
  • Кокиче,
  • Качунка,
  • Пеперутка и
  • Славејче

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com