ОУ “Даме Груев”

ОУ “Даме Груев” Битола

  • Година на основање: 1963
  • Адреса: “Ѓорче Петров” 7
  • Телефон: 047 202 900
  • Наставен јазик: македонски

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com