ОУ “Климент Охридски”

HomeОбразованиеОсновни училиштаОУ “Климент Охридски”

ОУ “Климент Охридски” Битола

  • Година на основање: 1990
  • Адреса: “Димче Лахчански” бб
  • Телефон: 047 255 737
  • Наставен јазик: македонски

Копанки – Ски центар – Пелистер национален парк + Камера во живо

Ски центарот ,,Копанки“ е сместен во раскошот на прекрасна моликова шума во Националниот парк Пелистер во југозападниот дел од Република Македонија на 1420-1900 метри...

Музеј Битола

0
НУ Завод и музеј Битола е сместен во објектот „Стара касарна“, кој воедно е и регистриран споменик на културата.