СОЕУ “Јане Сандански”

HomeОбразованиеСредни училиштаСОЕУ "Јане Сандански"
  • Година на основање: 1923
  • Адреса: Бул. 1-ви мај 59
  • Телефон: 047 238 133

СОЕУ  “Јане Сандански“

– економско- правна и трговска струка

  • економски техничар

Битола – 27.02.2018 – фото галерија

Битола - 27.02.2018 - фото галерија Локации: Широк Сокак, Стара Чаршија, Саат Кула, Магнолија, Музеј Дата: 27.02.2018 Број на фотографии: 43             Страна 2 ...>               Страна...

Копанки – Ски центар – Пелистер национален парк + Камера во...

0
Ски центарот ,,Копанки“ е сместен во раскошот на прекрасна моликова шума во Националниот парк Пелистер во југозападниот дел од Република Македонија на 1420-1900 метри...