СОМУ “Д-р Јован Калаузи”

Home Образование Средни училишта СОМУ "Д-р Јован Калаузи"
  • Година на основање: 29.6.1956
  • Адреса: Иво Лола Рибар бб
  • Телефон: 047 237 850 / 047 224 984

СОМУ “Д-р Јован Калаузи“

– Здравствена струка

  • медицинска сестра- техничар;
  • забен техничар
  • фармацевтско- лабораториски техничар
  • медицински- лабораториски техничар
  • физиотерапевтски техничар
  • гинеколошко- акушерска сестра

– Лични услуги

  • техничар за очна оптика

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com