Amsterdam Bikedeluxe City 24” – Изнајмување на велосипеди во Битола

rent a bike in Bitola004

Веб порталот Bitola.info во соработка со специјализираната компанија за велосипеди „Фикамаго“ Ви овозможува изнајмување на најразлични видови на велосипеди во зависност од Вашите потреби.

 • Локација – Битола
 • Најкраток период на изнајмување – еден ден
 • Цена – во зависност од видот на велосипед и периодот на тој се изнајмува
 • Можност за транспорт на велосипеди и групи до различни локации
 • Изнајмување со валидна ЛК или пасош и договор за изнајмување.

Спецификации

 • RAM: Steel
 • FORK: Steel fork
 • GEARS: NONE
 • WHEELS: Double wall 24”
 • BRAKES: V-brake / Coaster

Услови за изнајмување

Услови и начин за изнајмување на велосипед

 • Внимателно прочитајте го начинот на кој што можете да изнајмите велосипед, условите, правата и обврските.
 • Доколку веќе знаете каков велосипед Ви треба, можите да одберите од велосипедите прикажани на веб страната.
 • Во спротивно, пополнете ја контакт формата и ние ќе Ви помогниме при изборот.

Како да изнајмите велосипед:

 1. Пополнете ја контакт формата под велосипедот за кој сте заинтересирани и кликнете испрати.
 2. Во најкраток можен рок ќе Ве известиме дали бараниот велосипед е слободен во посакуваниот термин и ќе Ве известиме за начинот на подигање / достава
 3. При изнајмување неопходно е да поседувате валиден документ (пасош или лична карта) и да при подигање на велосипедот да потпишите договор за изнајмување.
 4. Со секој изнајмен веосипед следува заштитна кацига и синџир за заклучување

Услови:

 • Вие сте одговорни за изнајмениот велосипед.
 • Велосипедот секогаш треба да биде сместен на сигурно место и заклучен.
 • Доколку го паркирате велосипедот само на 1 минута – заклучете го!
 • Доколку Вашиот велосипед е украден, морате да ја платите сумата пропишана во договорот за изнајмување.
 • Велосипедите се погодни за возење единствено на едно лице.
 • Доколку го вратите велосипедот со посериозни оштетувања, тогаш вие сте одговорни за истите и соодветните поправки
 • Сите велосипеди имаат добри гуми и доколку на некој велосипед се скине гума, тоа е на Ваш ризик и трошок.
 • Вие самите сте одговорни за Вашата безбедност. Велосипедите кои се издаваат се во техничка исправност за планираната намена и за секоја евентуална повреда на лицето кое го изнајмува велосипедот, одговорно е самото тоа лице.
 • Плаќањето може да се направи во готово или со кредитна картичка.

Повеќе информации за изнајмување на велосипед:

Фикамаго

 • Адреса: Карпош комплекс А лок 3, 7000 Битола
 • Тел: +389 47 232 103 / +389 70 312 146