Спомен соба на Мустафа Кемал Ататурк – видео презентација

Викторија соби Битола

Спомен соба на Мустафа Кемал Ататурк во НУ Завод и музеј Битола – видео презентација.


Рекламирање
Previous articleМагијата на накитот од Битола – видео презентација
Next articleСледете ја златната линија – видео презентација