fbpx

Св. Параскева (Св.Петка)

Home Цркви и манастири Св. Параскева (Св.Петка)

Црква Св. Параскева (Св.Петка)
Адреса: Кочо Палигора бб., 7000 Битола

Sv Petka Bitola

Врв Пирамида 1656 м – планинарски марш – 07.05.2017 – фото...

0
Смилево 2017 - Традиционален планинарски марш - 07.05.2017 по повод „Денот на безбедноста на Република Македонија“ - 7 Мај Организиратор на маршот: ПСПК „7-ми Мај„...