Coat of arms and flag of the Municipality of Bitola

Грбот и знамето на општина Битола се утврдени на седницата на Советот на Општина Битола, одржана на 21.03.2006 год.

Comments Off on Coat of arms and flag of the Municipality of Bitola

End of content

No more pages to load