НЕЗАБОРАВ 2019

НЕЗАБОРАВ 2019

НЕЗАБОРАВ 2019

Фестивалски фолк рефрени – Концерт со песни создадени и испеани од Битолчани на Фолк Фест Валандово

  • Автор на проектот: Панде Димитровски
  • Сценарист и наратор: Силвана Петрова – Насух
  • Сниматели: Димитар Колонџоски, Петар Димов
  • Тон мајстор: Мими Марковски
  • Организатор: Кристина Даниловска
  • Монтажа: Иле Велески
  • Производство: Тера ТЕЛЕВИЗИЈА
  • Август 2019