Копанки – Ски центар – Пелистер национален парк

Home Што да се прави во Битола Скијање на Пелистер Копанки - Ски центар - Пелистер национален парк

 

 

 

 

 

Копанки – Ски центар – Пелистер национален парк

0
Ски центарот ,,Копанки“ е сместен во раскошот на прекрасна моликова шума во Националниот парк Пелистер во југозападниот дел од Република Македонија на 1420-1900 метри...