Врв Пирамида 1656 м – планинарски марш – 07.05.2017 – фото галерија

Смилево 2017 – Традиционален планинарски марш – 07.05.2017 по повод „Денот на безбедноста на Република Македонија“ – 7 Мај

Организиратор на маршот: ПСПК „7-ми Мај„ – Битола

Дата: 07.05.2017
Должина на патеката: 17 km
Времетраење: 4,5 h

Надморски висини:

  • Св. Богородица – Ѓавато 1176 m
  • Голем Камен (Пирамида) 1656 m
  • Смилево 925 m

Фотографии: OFF ROAD Macedonia >>>

Piramida Peak - Gjavato - Smilevo Hiking Trail

 

Piramida Peak - Gjavato - Smilevo Hiking Trail

 

Piramida Peak - Gjavato - Smilevo Hiking Trail

 

Piramida Peak - Gjavato - Smilevo Hiking Trail

 

Piramida Peak - Gjavato - Smilevo Hiking Trail

 

Piramida Peak - Gjavato - Smilevo Hiking Trail

 

Piramida Peak - Gjavato - Smilevo Hiking Trail

 

Piramida Peak - Gjavato - Smilevo Hiking Trail

Страна 2 >>>

Don't miss

Close Menu