Српски воени гробишта

Home Меморијални споменици Српски воени гробишта
WW1 Cemetery - Serbian Military Cemetery in Bitola

 

 

WW1 Cemetery - Serbian Military Cemetery in Bitola

 

WW1 Cemetery - Serbian Military Cemetery in Bitola

 

WW1 Cemetery - Serbian Military Cemetery in Bitola

 

WW1 Cemetery - Serbian Military Cemetery in Bitola

 

WW1 Cemetery - Serbian Military Cemetery in Bitola

Принцот Александар I Караѓорѓевиќ и адмирал Ернест Чарлс Томас Трубриџ во...

0
Принцот Александар I Караѓорѓевиќ и адмирал Ернест Чарлс Томас Трубриџ во Битола - 21 ноември 1916 г - Битола некогаш и денес. Споредено со...
Dragosh Bitola Macedonia 01

Св. Варвара село Драгош