Битола – 27.02.2018 – фото галерија

  • Битола – 27.02.2018 – фото галерија
  • Локации: Широк Сокак, Стара Чаршија, Саат Кула, Магнолија, Музеј
  • Дата: 27.02.2018
  • Број на фотографии: 43
Bitola Museum

 

Shirok Sokak street - Bitola - Macedonia

 

Shirok Sokak, Bitola, Macedonia

 

House of Army - Oficerski - Bitola - Macedonia

 

House of Army - Oficerski - Bitola - Macedonia

 

Shirok Sokak, Bitola, Macedonia

 

Architecture - Bitola - Macedonia

Страна 2 …>

Don't miss

Close Menu