Илинденски денови 27.07.2019 – дефиле и свечено отворање – фото галерија

Ilindenski denovi - 2019 - cover

Илинденски денови е фестивал на народни песни и игри, кој се одржува секоја година во Битола, при крајот на месец јули.

Повеќе информации за Илинденски денови >>>

Фото галеријата е креирана за време на дефилето и свеченото отворање на фестивалот Илинденски денови на 27.07.2019.

Уживајте!

Back
Next

Фото галерија – дел 1

Ilinden Days Ceremony on Shirok Sokak street in Bitola, Macedonia - 27.07.2019
Ilinden Days Ceremony on Shirok Sokak street in Bitola, Macedonia - 27.07.2019
Ilinden Days Ceremony on Shirok Sokak street in Bitola, Macedonia - 27.07.2019
Ilinden Days Ceremony on Shirok Sokak street in Bitola, Macedonia - 27.07.2019
Ilinden Days Ceremony on Shirok Sokak street in Bitola, Macedonia - 27.07.2019
Ilinden Days Ceremony on Shirok Sokak street in Bitola, Macedonia - 27.07.2019
Ilinden Days Ceremony on Shirok Sokak street in Bitola, Macedonia - 27.07.2019
Ilinden Days Ceremony on Shirok Sokak street in Bitola, Macedonia - 27.07.2019
Ilinden Days Ceremony on Shirok Sokak street in Bitola, Macedonia - 27.07.2019
Продолжува на следна “Next” страна
Back
Next