Незаборав… 2020 – Драган Каранфиловски Бојс

Во емисијата се употребувани материјали од: YouTube, CUT продукција, МТВ, Канал 5, од приватната архива на семејството Каранфиловски, Драган Главевски и Благој Тасевски

Автор на проектот: Панде Димитровски

Сценарист и наратор: Силвана Петрова – Насух
Монтажер: Билјана Мицевска
Режисер: Миле Гроздановски

Проектот е финансиран од Општина Битола – Градоначалник м-р Наташа Петровска