Зградата на Стопанка банка Битола – 1917 – 2017 – некогаш и денес

Викторија соби Битола

Зградата на Стопанка банка Битола – 1917 – 2017 – некогаш и денес. Оштетувања на објектот од бомбардирањето на Битола за време на Првата светска војна споредено со истата локација во 2017 г.

Почекајте фотографиите да се прикажат и придвижете го лизгачот лево / десно

Рекламирање
Previous articleСтара битолска чаршија – улица Св. Нектариј Битолски – 1917 – 2017 – некогаш и денес
Next articleБитола – некогаш и денес – објектот на „Вип“ на Широк Сокак за време на ПСВ и денес