Ревија на народни носии – Илинденски денови 30.07.2019

Во рамки на фестивалот „Илиденски денови” на 30.07.2019 г во Битола, Ансамблот „Македонија” од Скопје приреди ревија на македонски народни носии од повеќе етнографски целини.

Коментарите се исклучени на Ревија на народни носии – Илинденски денови 30.07.2019

Илинденски денови 27.07.2019 – дефиле и свечено отворање – фото галерија

Илинденски денови е фестивал на народни песни и игри, кој се одржува секоја година во Битола, при крајот на месец јули.

Коментарите се исклучени на Илинденски денови 27.07.2019 – дефиле и свечено отворање – фото галерија

End of content

No more pages to load