Магијата на накитот од Битола – фото галерија

Магијата на накитот од Битола (XVIII – XX век.)

Изложба и публикација во реализација на НУ Завод и музеј Битола, 2008 година

Автори: Здравка Маретиќ, Мери Стојанова

Фотографии: Зага Продукција

Дизајн: Јове Парговски

Издавач: НУ Завод и музеј Битола, 2008 година

From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век

Don't miss

Close Menu