Широк Сокак Битола 1917 / 2017 – некогаш и денес

Широк Сокак Битола 1917 / 2017 – некогаш и денес. Битола за време на Првата светска војна и денес.

Почекајте фотографиите да се прикажат и придвижете го слајдерот лево / десно

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме внесете коментар!
Ве молиме внесете име