Битола – новогодишно украсување 2016 г – фото галерија

bitola new year 2016 41

Новогодишно украсување на центарот на Битола за дочекот на 2016 година.

Дата на фотографиите: 27.12.2015

From Bitola Macedonia – Photo Gallery
From Bitola Macedonia – Photo Gallery
From Bitola Macedonia – Photo Gallery
From Bitola Macedonia – Photo Gallery
From Bitola Macedonia – Photo Gallery
From Bitola Macedonia – Photo Gallery
From Bitola Macedonia – Photo Gallery
From Bitola Macedonia – Photo Gallery

Continue on next page….