Битола – некогаш и денес – Широк Сокак за време на Првата светска војна

Викторија соби Битола

Битола – некогаш и денес – Широк Сокак за време на Првата светска војна. Локација – наспроти Хотел Епинал. Споредено со истата локација во 2017.

Shirok Sokak street during WW1Shirok Sokak street, Bitola, Macedonia

Почекајте да се појави фотографијата и повлечете лево/десно

Рекламирање
Previous articleЦепелини над Македонија за време на Првата светска војна
Next articleКамен мост Битола – некогаш и денес